uitslagen september Afdrukken
vrijdag 05 oktober 2012 08:21

U11 en U13 ontmoeting te Waarschoot op 30 september

Net zoals vorige week hebbben onze jongste judoka's terug hun best gedaan. Met een heleboel gewonnen kampen als gevolg. Zo zie je maar dat door goed je best te doen op training het ook beter en beter gaat tijdens wedstrijden.Voor Robin was het zijn eerste tornooi en heeft zijn best gedaan. Als hij zo verder doet zullen de resultaten niet uitblijven.

Volgende judoka's namen deel voor Kruishoutem:

U11

 

 U13

 

Kobi Debruyne

Wout Debruyne

Fien Desmet

Robin Wittouck

 

 

Gemengd ploegentornooi te Hooglede op 29 september

Op het gemengd ploegentornooi te Hooglede is de ploeg van Kruishoutem er in geslaagd om de tweede plaats te veroveren. De ploeg bestond hoofdzakelijk uit Kruishoutemse judoka's, aangevuld met enkele externen.

Proficiat aan de deelnemende judoka's. Dit resultaat doet ons dan ook al positief vooruitblikken op de komende interclub.

1e plaats

2e plaats

3e plaats

Berlare

Kruishoutem

Hooglede

 


U11 en U13 ontmoeting te Dendermonde op 23 september

Voor de eerste U11 en U13 ontmoeting van het nieuwe seizoen hadden zich 3 judoka's ingeschreven.Allen deden hun best en hebben mooi judo laten zien. Hopelijk zijn we de volgende keer iets talrijker, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd of judoplezier in dit geval

Volgende judoka's namen deel voor Kruishoutem:

U11

 

U 13

Wout Debruyne

Kobi Debruyne

Fien Desmet

 

 

Pot van Olen op 16 en 23 september

Verschillende judoka's van onze club namen gespreid over de twee wedstrijddagen deel aan dit tornooi voor U15, U17 en +/-20. Bij de jeugd vielen de prestaties jammer genoeg een beetje tegen. Niemand slaagde er in om een medaille in de wacht te slepen. Nochtans had Hans De Vos (+20) het eerste weekend het goede voorbeeld gegeven.

Resultaten Pot van Olen:

De Vos Hans 1e plaats +100 kg

 

Laatst aangepast op woensdag 10 oktober 2012 14:50