uitslagen mei Afdrukken
maandag 21 mei 2012 10:56

Antwerp Ippon Trophy te Herentals op 19 en 20 mei 2012

Afgelopen weekend vond in Herentals terug de Antwerp Ippon Trophy plaats. Twee Kruishoutemse judoka's waren geselecteerd door het Provinciaal comite Oost-Vlaanderen en kunnen tevreden terugblikken op hun wedstrijden  

Dino Coppens (U15) zat in de voorrondes van de categorie -38kg in een poule van vijf. Hij slaagde er in om twee van de vier wedstrijden te winnen. Dit volstand echter niet om door te stoten naar de hoofdtabel. Enkel de eerste twee van elke poule mochten door.

Lies Desmet (U15) schopte het in de categorie -32kg tot in de finales. In deze finale kwam ze op voorsprong maar even later moest ze geblesseerd aan de linker elleboog opgeven. Een mooi 2e plaats dus voor Lies. We wensen haar een spoedig herstel en hopen haar snel terug op mat te zien.

 

17e internationaal Houvasttornooi te Mierlo (Ned) op 13 mei 2012

Op het internationaal Houvasttornooi in het Nederlandse Mierlo Is Hans De Vos er in geslaagd een 2e plaats te behalen in de categorie +90kg. Slechts één tegenstander bleek te sterk voor Hans (of was het te zwaar?).

Proficiat Hans met uw zilveren medaille.

 

European Cup U20 te Lyon (Fra) op 12 en 13 mei 2012

Lisa Leyman die door de Vlaamse judofederatie geselecteerd was om deel te nemen aan de European Cup U20 te Lyon vocht voor wat ze waard was.

In haar wedstrijd ging het lange tijd gelijk op. Het was pas in de golden score dat Lisa het onderspit moest delven voor haar tegenstander. Out in de eerste ronde en jammer genoeg geen herkansing. Wel goed gevochten en hopelijk is het de volgende keer 'net wel' in plaats van 'net niet'.

Op de daaropvolgende stage met de selectie ging het ook al niet te best voor Lisa. Hierdoor is ze momenteel out wegens ziekte. We wensen haar dan ook een voorspoedig herstel en hopen haar binnenkort terug aan het werk te zien op de judomat.

Laatst aangepast op dinsdag 26 juni 2012 08:30