uitslagen april Afdrukken
woensdag 02 mei 2012 12:24

U11 en U13 ontmoeting te Wetteren op 5 mei 2012

Ook deze week was het door annuleringen van een aantal judoka's terug enkel Fien Desmet (U13) die de eer van Kruishoutem hoog moest houden. Fien heeft haar uiterste best gedaan. Proficiat, zeker omdat je opnieuw de enige was.

Doe zo verder.


U11 en U13 ontmoeting te Buggenhout op 28 april 2012

Door enkele annuleringen op het laatste moment waren we deze keer met slechts één judoka vertegenwoordigd. Fien Desmet (U13) vocht voor wat ze waard was, maar hield er naast een medaille ook een lichte blessure aan over.

Volgende keer meer succes.

 

Groen-Blauw te Wachtebeke op 28 april 2012

Een niet al te hoog deelnemersaantal op dit tornooi. Misschien dat het verlengde weekend hier voor iets tussen zit. Voor onze club kwamen vier judoka's in actie. Allen slaagden ze er in om een medaille in de wacht te slepen.

Proficiat en doe zo verder!

U15

Lies Desmet
Hanne Vermeeren
Dino Coppens

-32kg
-48kg
-38kg

1e plaats
2e plaats
2e plaats

U17

Fabian Nelis -60 kg 3e plaats

 

 

European Cup U20 te Tarvisio (Ita) van 28 april tot 2 mei 2012

Op de European Cup te Tarvisio (Ita) is Lisa Leyman, die door de VJF geselecteerd was voor dit tornooi niet verder geraakt dan de eerste ronde. In haar kamp tegen een grote Duitse, en dit mag je letterlijk nemen, nam Lisa ,  koos Lisa van bij de start voor de aanval. En deze aanpak loonde. Ze nam duidelijk de bovenhand op haar tegenstander. Maar door het verschil in grootte , slaagde Lisa er niet in om te scoren. Uiteindelijk belandde Lisa in een houdgreep waar ze niet meer uit geraakte. Ippon voor de Duitse. Lisa had geen herkansing.

Jammer , maar toch sterk gevochten door Lisa. Wie weet vallen er binnenkort nog selecties uit de bus.

 

Tournoi International de Judo Christophe Maquet in Sainghain-en-Mélantois (FRA) op 21 april 2012

Naar jaarlijkse gewoonte was onze club terug vertegenwoordigd op het internationaal gemengd ploegentornooi te Sanghain-en-Mélantois (FRA). Daar waar we vorig jaar voor het tweede jaar op rij een derde plaats in de wacht konden slepen zijn we er dit jaar niet in geslaagd deze prestatie te herhalen.

ploeg Sainghain-en-Mélantois

Na sterk gevochten te hebben in de poules, mochten we na lang wachten door naar de hoofdtabel. Daar draaide onze eerste wedstrijd meteen in ons nadeel uit en moesten we huiswaarts keren. Toch nog redelijk goed gevochten en niet meteen roemloos onderuit. Zeker als je rekening houdt met het feit dat onze ploeg niet echt volledig was, aangezien we niet over een volwaardige -90kg konden beschikken. Al bij al mogen we niet echt klagen over het behaalde resultaat. Volgend jaar harder trainen en er opnieuw volledig voor gaan is de boodschap.

Volgende judoka's maakten deel uit van de ploeg:

Dames:

Lisa Leyman
Evelien Timbermont

 

 

-57 kg
+57 kg (JS Geraardsbergen)

  

 

Heren:

Roy De Caster
Jens Degroote
Bert Taelman
Jordy Celis
Sebastien Hove
Michiel Bossier
Hans De Vos

 

 

-66 kg
-73 kg (JC Samoerai Ronse)
-73 kg
-81 kg
-81 kg
-81 kg
+90 kg

 

 

 

 

Laatst aangepast op woensdag 09 mei 2012 17:03