Welkom op de website van judoclub Asahi '90 Kruishoutem.

Het woord judo betekent 'zachte weg', waarbij het woordje do (weg) verwant is aan tao en naast de betekenis 'manier' ook de connotatie heeft van 'levenspad'.
Judo is dus een levenswijze.

Welkom Uitslagen
Uitslagen
uitslagen oktober 2013 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 06 oktober 2013 21:05

Flanders Judocup te Lommel op 26 en 27 oktober 2013

Voor dit Internationaal tornooi van de VJF te Lommel waren Lies Desmet (U15) en Lisa Leyman (U21) geselcteerd voor deelname door de Vlaamse Judofederatie.

Lies Desmet deed haar uiterste best, maar de tegenstand bleek toch een maatje te groot voor haar. Hard trainen en volgend jaar terug een selectie afdwingen en dan hopelijk beter doen.

Lisa Leyman kon jammer genoeg niet deelnemen aan dit tornooi. Dit door haar blessure die ze vorige week opliep tijdens het Vlaams Kampioenschap.

 

U11 en U13 ontmoeting te Waarschoot op zondag 20 oktober 2013

Ook dit weekend kwamen onze jongste wedstrijdjudoka's in actie. In de U11 namen Milan Vanderscheuren, Carmilian Struyf, Kobi De Bruyne en Lowie Ringoet deel.

Bij de U13 kwamen Georgina Lamb en Allin Vanderscheuren in actie. 

Allen deden ze hun uiterste best en hopelijk smaakte deze wedstrijdervaring naar meer en zien we hen terug tijdens de komende U11 en U13 ontmoetingen. 

 

Vlaams Kampioenschap +21 op zaterdag 19 oktober 2013 te Dendermonde

Afgelopen zaterdag vond in Dendermonde het Vlaams Kampioenschap plaats. Via de Provinciale Kampioenschappen konden zich niet minder dan 6 van onze judoka's zich plaatsen voor deze wedstrijd. (zie onder voor resultaten PK 2013)

Jammer genoeg ging het deze keer niet zo vlot zoals op het PK. De tegenstand was groter, wat normaal is als je weet dat enkel de besten van elke provincie mogen deelnemen aan deze wedstrijd. Toch slaagden 2 van onze judoka's er in om op het podium te eindigen. Liga Tera vocht zich in de categorie tot 70kg een weg naar de 3e plaats. Een schitterende prestatie voor deze jonge mama. En zo mag ze op 2 november ook deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap te Herstal. Hopelijk slaagt ze er ook daar in om haar prachtprestatie te herhalen. We hopen alvast het beste voor haar. 

Hans De Vos had een iets mindere dag, maar werd uiteindelijk toch nog 3e in de +100kg. Een podiumplaats geeft normaal gezien recht op deelname aan het BK. Maar aangezien verschillende topjudoka's rechtstreeks mogen deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap van de VJF, diende hij een extra kamp te vechten om zijn selectie af te dwingen. Jammer genoeg trok hij hier niet aan het langste eind. Geen BK voor Hans dit jaar. Hopelijk kan hij deze teleurstelling omzetten naar motivatie en er volgende keer terug volledig voor gaan.

Onze andere deelnemers vochten voor wat ze waard waren, maar konden geen podiumplaats verzilveren. Het Regionale Kampioenschap bereiken is zeker niet min, maar elke judoka wil winnen. Volgende keer, met nieuwe moed en energie beter. Toch proficiat aan Lisa Leyman, Lise De Weirdt en Saskia Dewit. Voor Lisa liep het zelf nog minder, zij kwetste zich tijdens één van haar kampen aan de schouder. Hopelijk valt de blessure mee, maar voorlopig is het nog even afwachten om te weten hoe ernstig het is.

 

De volledige uitslag van het Vlaams Kampioenschap kan je hier terugvinden.

 

 U11 en U13 ontmoeting te Brugge op zondag 13 oktober 2013

U11 te Brugge 2013

Het judoseizoen draait ondertussen al terug op volle toeren. Vandaag was het de beurt aan de kleinsten voor hun eerste wedstrijd dit seizoen. Voor sommigen was het zelfs hun eerste officiele wedstrijd uit hun prille judocarriere. En met succes. Allen deden hun uiterste best en vocdhten voor wat ze waard waren. En na afloop was iedereen tevreden en smaakte het bij allen naar meer.

Volgende Kruishoutemse judoka's kwamen in actie te Brugge:

U11

 

 

 

 

U13

Lowie Ringoet

Milan Vanderschueren

Carmillian Struyf

Merijn Libbrecht

 

Allin Vanderschueren

 

Selectie Flanders Judocup

Door hun mooie resultaten en hun goede ranking en in hun desbetreffende leeftijds- en gewichtscategorie zijn Lisa Leyman (U21) en Lies Desmet (U15) geselecteerd door de Vlaamse Judofederatie voor de Flanders Judocup te Lommel. Dit internationaal jeugdtornooi plaats op 26 en 27 oktober te Lommel.

We wensen beide judoka's veel succes op dit zwaarbezet tornooi.

 

vjf flanders judocup 2013 header 04

 

 

Beker van Oud-Turnhout U15, U18, U21 en 21+ op zaterdag 12 oktober 2013

Twee van de drie ingeschreven judoka's maakten uiteindelijk de verplaatsing naar Oud-Turnhout voor deze wedstrijd. Hanne Vermeiren moest jammer genoeg forfait geven wegens een blessure. Hopelijk haar kwetsuur mee en vinden we ze na haar revalidatie snel terug op de tatami.

In Oud-Turnhout kwamen Lies Desmet en Dino Coppens in actie. En ze deden het niet onaardig. Lies Desmet verloor voor de 3e plaats in de categorie tot 40kg bij de U15. Een categorie hoger dan voorheen deed ze het dus zeker niet slecht.
Dino Coppens (U15) is terug van weg. Hij kampte in de -46kg. Een niet zo druk bezette categorie, maar ook hier dient er gevochten te worden om de plaatsen te verdelen. Dino deed het verre van slecht en veroverde uiteindelijk de 2e plaats.

Proficiat aan deze judoka's.

 

 

Provinciaal Kampioenschap +21 te Kruishoutem op 5 oktober 2013

Naar jaarlijkse gewoonte vond afgelopen weekend terug het Provinciaal Kampioenschap +21 plaats in de Sporthal van Kruishoutem. Deze thuiswedstrijd was een extra stimulans voor onze eigen judoka' om een medaille in de wacht te slepen en zo door te stoten naar het Vlaams Kampioenschap. Een podiumsplaats op het Provinciaal Kampioenschap geeft immers een rechtstreekse selectie met zich mee voor het Regionaal Kmpioenschap dat dit jaar plaats vind op zaterdag 19 oktober 2013 te Dendermonde.

En met succes, want niet minder dan zes van onze judoka's slaagden er in om een medaille in de wacht te slepen en zo door te gaan naar het Vlaams Kampioenschap 2013. Hieronder vind u de uitslag van onze judoka's:

Dames:

-52kg
-63kg
-63kg
-70kg

Heren:

-60kg
+100kg

 

Lisa Leyman
Lise De Weirdt
Saskia Dewit
Liga Tera

 

Roy De Caster
Hans De Vos

 

3e plaats
1e plaats
2e plaats
1e plaats

 

3e plaats
1e plaats

podium PK

 

Daarnaast is er ook nog een 1e plaats voor Aino Gansemans, JC Kwai Deinze (-57kg), en een 3e plaats Kristof Vanden Berge, JC Kadan Brakel (+100kg). Beide judoka's zijn regelmatig terug te vinden op onze tatami tijdens training en zullen binnenkort deel uit maken van de Kruishoutemse ploeg in de komende Interclub 2013.

De volledige uitslag van het Provinciaal Kampioenschap Oost-Vlaanderen vind je hier terug.

Tot slot willen wij al deze judoka's nogmaals proficiat wensen met het behaalde resultaat en hen ookvel succes wensen op het Komende Vlaams Kampioenschap.

Laatst aangepast op zondag 10 november 2013 12:23
 
European Championships 2013 Masters PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 13 juni 2013 16:48

Europees Kampioenschap Masters te Parijs van 13 tot 16 juni 2013

European-Veterans-Championships-2013

Na het goede resultaat van op de Open Belgium Judo Maters te Brussel van zondag 28 april ll., wilden twee van onze oudere judoka's hun kans wagen op de Europese Kampioenschappen. Jean-Marie Vande Populiere en Hans De Vos, beiden Belgisch Kampioen in hun categorie hebben zich ingeschreven voor het EK dat dit jaar doorgaat in Parijs.

 

Donderdag (13 juni 2013) was het de beurt aan Hans De Vos. Hij komt uit in de categorie +100kg bij de M1 (30 tot 34 jaar). Na de weging gisteren wisten we dat hij mocht starten tegen Dennis Karpov uit Rusland. Hans deed wat hij kon, maar was niet opgewassen tegen de kracht van de Rus en moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen. De Rus bleek nadien niet van de minste want hij schopte het uiteindelijk tot in de finale. Hierdoor mocht Hans herkansen tegen de Franse Sebastien Clavier. De strijd ging lange tijd gelijk op. Hans haalde terug uit met zijn beruchtte Tomoe Nage, maar deze was te traag en niet vlot genoeg uitgevoerd om te scoren. Uiteindelijk was het opnieuw Hans die aan het kortste eind trok en zich kort voor tijd liet pakken. Ippon voor de Fransman en einde van het Europese avontuur voor Hans.

Hans heeft vandaag zijn best gedaan, maar Europees niveau is blijkbaar een stuk hoger dan het Belgisch bij de Masters. Maar niet te min weer een ervaring rijker en achteraf bekeken was het misschien niet echt zijn dag, bovendien viel Hans met zijn 103 kg misschien iets te licht uit in de +100kg.

 

Zaterdag (15 juni 2013)  was het dan de beurt aan Jean-Marie Vande Populiere in de categorie -100kg bij de M6 (55 tot 59 jaar). Langzaamaan begint de spanning te komen bij J-M. Zeker toen hij op vrijdagavond naar de weging ging en bleek dat hij nog een kleine 2 kg boven zijn gewicht zat. Jean-Marie zette even door, zoals alleen hij dat kan,  en een tweetal uur later zat hij mooi op zijn gewicht. nog juist op tijd vooraleer de weging sloot. Alles was dus in orde om te starten met de wedstrijden.

Bij aanvang bleek de loting voor Jean-Marie niet zo gunstig. Hij moest namlijk als enige in zijn categorie een voorronde vechten, dit tegen Rasdosta Stanislav uit Tsjechië. Eerst ging het redelijk gelijk op, tot J-M inkwam en scoorde met minstens yuko, ter verdediging greep de Tsjech echter naar de benen met Hansukemake tot gevolg. De eerste overwinning was binnen voor J-M. Nadien in de kwartfinale moest J-M het opnemen tegen de Russiche Andrey Kashnov. Deze bleek na een tweetal minuten te sterk. Ippon voor de Rus. In de herkansingen kwan J-M dan uit tegenover een Fransman, Alain Blondron. Deze wedstrijd ging heel lang gelijk op, het was pas in de 3e minuut van de golden score dat er iemand kon scoren. Jammer genoeg was het de Fransman die uiteindelijk de overwinning pakte in deze wedstrijd. Hierdoor zat het kampioenschap er dan ook op voor Jean-Marie.

Jean-Marie deed zijn uiterste best en is volledig voor gegaan. Bovendien mogen we zeggen dat hij, gezien het ontbreken van een degelijke voorbereiding op dit EK, toch een meer dan mooie prestatie heeft geleverd. Hij mag dus zeker tevreden zijn van zijn wedstrijden, ook al houdt hij er een stijve nek aan over.

 

Proficiat aan onze beide judoka's in Parijs. En er worden zelfs al plannen gesmeed voor een volgende groot kampioenschap, of dit een EK of WK word weten ze nog niet echt.

En zo zie je maar dat judo een sport is voor alle leeftijden, niet enkel op recreatief maar ook op competitief vlak.

Laatst aangepast op donderdag 27 juni 2013 11:20
 
uitslagen april 2013 PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 25 april 2013 10:16

 

Open Belgium Judo Masters te Brussel op zondag 28 april 2013

Afgelopen weekend vond in Etterbeek naar jaarlijkse gewoonte terug de Open Belgium Judo Masters plaats, het Open Belgisch Kampioenschap voor veteranen (+30 jaar). Hans De Vos, Rob Kroonen en Jean-Marie Vande Populiere namen hieraan deel voor onze club, en met succes. Allen slaagden ze er in om een podiumplaats te behalen in hun leeftijds- en gewichtscategorie.Belgian Judo Masters 2013

Hans De Vos (+100kg), die voor de eerste maal kon deelnemen, won al zijn kampen in de leeftijdscategorie M1 (30 - 34 jaar) en eindigde zo op de 1e plaats. Hierdoor mag hij zich dan ook Belgisch Kampioen bij de Masters noemen. Een zoveelste titel op zijn erelijst.

Ook onze hoofdtrainer Jean-Marie Vande Populiere stond op de mat. Alhoewel het een tijdje geleden was dat hij nog deelgenomen had aan competitie was dit er op de mat niet aan te merken. Bij de M6 (55 - 59 jaar) kampte Jean-Marie in de categorie -100kg zich vlot tot in de finale, waar hij nipt de duimen moest leggen tegen een Fransman. Een 2e plaats als eindresultaat is zeker niet slecht. Als eerste Belg in zijn categorie mag Jean-Marie zich ook Belgisch Kampioen bij de Masters noemen. Na afloop was hij toch wat ontgoocheld, aangezien de eerste plaats haalbaar was.  

Ook onze Kruishoutemse Nederlander kwam de mat op. Rob Kroonen vocht bij de M4 (45 - 49 jaar) in de categorie tot 100kg voor wat hij waard was. Hij eindigde uiteindelijk op een 3e plaats. Een mooi resultaat, zeker als je weet dat hij daags voordien ook op de mat stond op een tornooi in Nederland.

Tot slot is ook nog Kristof Vanden Berge, uit Brakel, die bijna wekelijks komt trainen in onze club. Hij eindigde ex aequo op een 2e plaats bij de M2 (35 - 39 jaar) in de categorie -100kg.

 

Proficiat aan al deze judoka's. En zo zie je maar dat judo een sport is voor zowel jong als iets ouder.

 

Open Groen-Blauw Oost-Vlaanderen te Wachtebeke op zaterdag 27 april 2013

Lies Desmet (U15) en Hanne Vermeiren (U18) namen afgelopen zaterdag deel aan het Open Groen-Blauw te Wachtebeke.

Lies zette de trend van de laatste tornooien verder en kampte zich een weg naar de 1e plaats in de categorie tot36 kg. Onze andere jongedame, Hanne, verging het echter iets minder. In haar eerste kamp kwam ze nogal onzacht in aanraking met de mat en moest dan ook geblesseerd opgeven. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek het nog mee te vallen, wel zal ze de komende weken niet op de mat te bespeuren vallen. We wensen haar dan ook een spoedig herstel en hopen haar snel terug te zien (of horen tongue ) op de mat.

 

U15 te Eernegem op zondag 21 april 2013

Enkel Lies Desmet had zich voor deze wedstrijd ingeschreven. Het feit dat ze als enigevan onze club de mat op kwam liet ze zeker niet aan haar hart komen, want net zoals in Evergem slaagde ze er in om opnieuw het hoogste schavot van het podium in te nemen.

Lies behaalde een schitterende 1e plaats in de categorie tot 36 kg.

Proficiat

 

Internationaal ploegentornooi "21ème Tournoi Christophe Maquet" te Sainghain en Mélantois (FRA) op zaterdag 13 april 2013

Zoals elk jaar nemen we met onze club deel aan het gemengd ploegentornooi te Sainghain en Mélantois in de buurt van Rijsel (FRA). Twee dames en vijf heren kampen telkens tegen een andere club in volgende gewichtscategoriën: Dames: -57kg en +57kg, Heren: -66kg, -73kg, -81kg, -90kg en +90kg.

Aangezien we de voorbije 2 jaar 3e geëindigd zijn, waren de verwachtingen dan ook hooggespannen. Maar wegens enkele afzeggingen van judoka's was Jean-Marie genoodzaakt om op het laatste moment nog op zoek te gaan naar vervanging om de ploeg compleet te maken. En met succes, want op zaterdag stond er een volledige ploeg paraat op dit tornooi. 

In de voorrondes konden we het redelijk vlot halen. We werden 2e in onze poule, en plaatsten ons zo rechtstreeks voor de hoofdtabel. Dat het nadien niet eenvoudig ging worden wisten we op voorhand. We kwamen namelijk uit tegen de thuisploeg en tevens finalist van vorig jaar. Iedereen deed zijn uiterste best en vele wedstrijden konden beide kanten op, maar telkens kwamen we een beetje te kort waardoor we uiteindelijk verloren. Jammer! Geen medaille dit jaar, maar wel een leuke judonamiddag met veel mooi judo. Volgend jaar zijn we terug van de partij om hopelijk beter te doen.

2013 Sainghain

 

U11 en U13 ontmoeting Beker Wilfried Van De Walle te Evergem op zondag 7 april 2013

Twee weken na onze U11 en U13 ontmoeting te Kruishoutem stond de volgende ontmoeting reeds op de agenda. Vijf judoka's van onze club schreven zich hiervoor in. En dit met wisselend succes, maar allen deden hun uiterste best en vochten voor wat ze waard waren.

Onderstaade judoka's namen deel:

U11

 

Carmillian Struyf

Milan Vanderscheuren

U13

 

 

Jarno Weytens

Allin Vanderscheuren

Desmet Fien

 

Tornooi Freddy Van Durme voor U15 - U18 - U21/+21 te Evergem op zaterdag 6 april 2013

Lies Desmet en Hanne Vermeiren maakten de verplaatsing naar Evergem om er deel te nemen aan het 28e tornooi Freddy Van Durme. En met succes, Beide dames slaagdn r in om een podiumplaats te bemachtigen.

Lies Desmet (U15) behaalde in  de categorie tot 36kg een 1e plaats. Trainen en doorzetten leidt vroeg of laat dus tot schitterende resultaten. Hanne Vermeiren (U18) kon dan natuurlijk niet onderdoen. Op haar 2e tornooi sinds haar blessure behaalde ze een mooie 2e plaats en toont zo aan dat ze stilaan terug in vorm is.

Proficiat aan beide dames.

Laatst aangepast op woensdag 01 mei 2013 09:27
 
uitslagen maart 2013 PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 12 maart 2013 12:22

Bekers van Deinze op zaterdag 30 maart 2013

Tijdens het paasweekend zijn er niet alleen de Gulden Eifeesten in Kruishoutem, maar traditiegetrouw ook de Bekers van Deinze in het judo voor de leeftijdscategoriën U15, U18 en U21/+21. In elke leeftijdscategorie waren we vertegenwoordigd.

Lies Desmet startte in de ochtend en zette meteen de maatstaf door een 1e plaats te behalen.

Nadien was het de beurt aan Hanne Vermeiren, die na een periode out door blessure voor het eerst sinds lang terug op de wedstrijdmat stond. En Hanne deed het zeker niet slecht, ze verloor uiteindelijk de kamp voor de derde plaats. Een 5e plaats is zeker niet mis voor een wederoptreden.

Ook Hans De Vos was van de partij en te Deinze en de tegenstand zal het weer geweten hebben. Hans werd opnieuw eerste in zijn categorie. Nadien was hij echter wel wat ontgoocheld over het feit dat hij maar een medaille kreeg op de BEKERS van Deinze.

Proficiat aan de judoka's

 

U11 en U13 ontmoeting te Kruishoutem op zondag 24 maart 2013

Afgelopen zondag was er terug onze jaarlijkse U11 en U13 ontmoeting te Kruishoutem. Als organiserende club kunnen opnieuw terugkijken op een geslaagde editite met een kleine 300 deelnemers over beide leeftijdscategorieën. Ook onze eigen jongeren namen talrijk deel, er waren maar liefst 14 judoka's vn onze club die hun kans waagden en zich wilden meten met de opgedaagde tegenstand.

De één had natuurlijk al wat meer ervaring dan de andere, voor anderen was het dan de eerste keer of wilden na een tijdje nog eens meedoen en hun kans wagen. Dit dan ook met wisselend succes, maar allen deden hun uiterste best en vochten voor wat ze waard waren. Volgende judoka's namen deel aan onze U11 en U13 ontmoeting:

U11


Faye Devriese

Kobi Debruyne

Milan Vanderschueren

Carmillian StruyfU13


Fien Desmet

Roxanne Baeten

Stan Durnez

Weytens Jarno

Wout De Bruyne

Toby Luys

Warre Lecluyse

Yentl Van Lancker

Lenno Durnez

Allin Vanderscheuren

Proficiat aan deze jonge deelnemers en hopelijk smaatkte dit naar meer en zien we ze binnekort nog terug op de wedstrijdmat van één van de komende U11 en U13 ontmoetingen.

 

Golden Judocup U21/+21 te Zelzate op zondag 17 maart 2013

Twee deelnemers en twee medailles vandaag op de Golden Judocup te Zelzate. Zeker geen slecht resultaat dus. Merel Carrijn behaalde een 3e plaats in de categorie tot 70kg. Hans De Vos deed het zelf nog beter en werd 1e in zijn gewichtscategorie (+100kg).

Proficiat aan beide judoka's

 

Golden Judocup U11 en U13 te Zelzate op zaterdag 16 maart 2013

Vandaag hadden vier jonge judoka's zich ingeschreven voor de U11 en U13 ontmoeting. Voor twee van hen was het zelfs de allereerste competitie in hun judocarriere. 's Ochtends kwamen bij de U11 Milan Vanderscheuren en Kobi Debruyne de mat op. In de namiddag was het dan de beurt aan Allin Vanderscheuren en Yentl Vanlancker bij de U13

Allen deden ze hun uiterste best en de resultaten waren er dan ook naar. Dit beloofd voor volgende week in Kruishoutem.

 

Internationaal tornooi te Ingelmunster op zaterdag 9 maart 2013

Afgelopen weekend waagden verschillende van onze judoka's hun kans op het internationaal tornooi van Ingelmunster. En met succes, alle deelnemers van onze club konden immers een medaille in de wacht slepen.

Lies Desmet (U15) vocht voor wat ze waard was in de categorie tot 36kg. En dat het spannend was, is ook te merken aan de resultaten. Na alle wedstrijden stonden er drie meisjes ex aequo voor de eerste plaats. Maar door het onderlinge gewichtsverschil werd Lies uiteindelijk al 3e gerangschikt. Een bronzen medaille als eindresultaat is zeker niet slecht.

In de leeftijdscategorie U21/+21 kwamen 2 van onze judoka's de mat op. Lise De Weirdt behaalde een mooie 2e plaats in de categorie tot 63kg. Na een bronzen medaille voor Lies en een Zilveren voor Lize ontbrak ons enkel nog het goud, en daar zorgde Hans De Vos dan weer voor. In de categorie +100kg behaalde Hans de 1e plaats.

Brons, Zilver en Goud met slechts 3 judoka's. Ik denk dat we zeker niet mogen klagen over deze prestaties. Proficiat aan de judoka's en doe zo verder.

Laatst aangepast op donderdag 04 april 2013 11:14
 
uitslagen februari 2013 PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 11 februari 2013 17:00

U11 en U13 ontmoeting te Berlare op zondag 17 februari 2013

4 van onze jonge judoka's zakten af naar Berlare. Carmilian Struyf was de enige deelnemer van onze club bij de U11. In de U13 waren we vertegenwoordigd door 3 judoka's, Stan Durnez, Yentl Van Lancker en Fien Desmet.

 

U15 te Izegem op zaterdag 16 februari

Enkel Lies Desmet maakte de verplaatsing naar Izegem, en met succes. Lies behaalde een 3e plaats in haar categorie.

Proficiat

 

Sportgala 2012 op vrijdag 8 februari 2013

Naar jaarlijkse gewoonte waren weer verschillende judoka's van onze club genomineerd voor het Sportgala waar de Kruishoutemse sporters of sporters lid van een Kruishoutemse sportclub gelauwerd werden voor hun prestaties van 2012. Uit alle nominaties werden per categorie drie supernominaties geselecteerd, waaruit dan de uiteindelijke laureaat verkozen werd.

Supernomninaties waren er voor Lies Desmet (Sportjongere), Lisa Leyman (Sportvrouw), Hans De Vos (Sportman) en zowel onze dames- als herenploeg (Sportploeg). Verschillende van deze genomineerden werden ook uiteindelijk gelauwerd in hun categorie:

Lisa Leyman

HansDe Vos

Damesploeg Asahi '90

Sportvrouw 2012

Sportman 2012

Sporploeg 2012

 

Proficiat aan deze sporters, hopelijk kunnen zij dit jaar hun prestaties van 2012 bevestigen.

 

Het bestuur en de trainers

 

Ladies Open Arlon op zaterdag 2 februari

Op dit Internationaal tornooi is Lisa Leyman er wegens blessure niet in geslaagd om vanuit haar poule door te stoten naar de hoofdtabel. In haar derde en beslissende kamp kwetste Lisa zich aan de enkel waardoor ze genoodzaakt was om op te geven.

Hopelijk gaat de revalidatie vlot en zien we haar binnekort terug op de tatami

 

Bekers der topjudoka's op zaterdag 2 februari te Lokeren

Twee dames maakten de verplaatsing naar dit tornooi in Lokeren. En met succes. Hanne Vermeiren (U17) behaalde een 2e plaats in de categorie -48kg. Lies Desmet (U15) slaagde er zelfs in om al haar kampen te winnen en zo een 1e plaats in de wacht te slepen in de categorie -36kg.

Proficiat aan deze judoka's

Laatst aangepast op maandag 04 maart 2013 16:26
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 12